Доминиканска република - безброй незабравими преживявания

Доминиканска република - безброй незабравими преживявания

Доминиканската република е истински рай на земята, който трябва да се изживее

Много хора я познават, много са чували за нея и много са я посещавали. С думи не може да се опише красотата, разнообразието и възможностите, с които разполага тази островна държава. Красиви и озеленени плажове, кристално чисти води на Карибско море, многобройни интересни дейности и първокласни услуги за настаняване ви подканват както за почивка с коктейл в ръка, така и за интересни екскурзии и преживявания.

Можете да се насладите напълно на престоя си тук в невероятни хотели и бунгала, които пресъздават уникалната атмосфера на този екзотичен пейзаж. Идеално място както за семейства, копнеещи за спокойствие, така и за млади хора, търсещи уникални преживявания. Двойките също могат да намерят своето романтично уединение.

Доминиканска република и нейната разнообразна природа

Предимството на тази екзотична дестинация е голямото природно разнообразие. В допълнение към някои от най-красивите плажове в света, има и гористи местности, които крият истинския чар. Доминиканската република е място, където можете да се насладите на перфектна релаксираща, но и активна почивка. Тук има различни паркове, които крият магически природни явления в недрата си, които просто няма къде другаде да видите. Красиви и големи водопади, естествени езера с кристално чиста вода, където можете да се къпете и много други невероятни приключения.

На повечето острови в Карибите имате невероятната възможност да плувате с делфини или костенурки. Можете също така да общувате с други животни, с които сме свикнали да виждаме само в зоологическите градини. Срещите с различни видове маймуни, красиви цветни папагали и други животни са уникално изживяване. Не е нужно да търсите тези преживявания сами. Вместо това се поверете на опитен водач, който знае точно къде да отиде и как да се държи в присъствието на различни животни. Това ще избегне потенциални неудобства.