За нас

За нас и споделените мечти

Пътуването е страст и приключение, среща с нови приятели, преживяване на нови истории, създаване на спомени. Това споделяме ние с нашите клиенти- едно съвместно преоткриване на дестинациите, които косвено съпреживяваме с тях.

Травелисимо ООД е туристическа компания, наследила през 2010 година най-старата агенция на немския туроператор ТУИ в България. Още тогава, когато далечните дестинации бяха много скъпо удоволствие, наша основна компетентност беше организацията на екскурзии и почивки на Малдиви, Сейшели, Тайланд, Доминиканска република и много други. Днес полетите до екзотичните за нас страни са много по-достъпни и ние се радваме, че можем да споделим тези прекрасни места с все повече хора.

Нашата агенция не е голяма, но ние подхождаме персонално към всеки клиент и често създаваме дългогодишни приятелства. Не търсим обем и масовост, затова наблягаме на индивидуалните пътувания, създадени според предпочитанията на всеки един, който ни се довери. Обичаме това, което правим, а екипът ни е сплотен и работи като едно цяло.

Настоящия портал travelisima.com създадохме за опитни пътешественици, които обичат да организират сами своите пътувания, да ровят и търсят специални оферти, промоционални цени и изгодни почивки и екскурзии. Офертите са базирани основно на предлагането на немските туроператори. Като представители на една от най-пътуващите нации в света, нашите немски партньори успяват да предложат изключително богато портфолио на конкурентни цени.

Започнете едно виртуално пътешествие с офертите за Малдиви, Занзибар, Доминиканска република или пък за лятна почивка в Гърция или България!

 

И още полезна информация:

Работно време:
Понеделник-петък
09:00-18:00 ч.

Фирмени данни:
Травелисимо ООД
ЕИК 201321616
Адрес: гр. Варна, ул. Любен Каравелов 13
(Синя зона за паркиране)
Тел. : 052 699 699
Имейл: tui@travelisimo.bg

Банкови реквизити:
Титуляр: Травелисимо ООД
Банка: Алианц Банк България
Сметка в лева: BG18BUIN95611000248956

Лицензи и сертификати:
Травелисимо е лицензиран туроператор и туристически агент с удостоверение за регистрация РК-01-6664, издадено от Министерство на Туризма.

Травелисимо ООД има сключен договор за застраховка „Отговорност на туроператора”, съгласно чл.97 от Закона за туризма, с номер на застрахователната полица № 13062110000152 от 18.02.2021 на ЗК “Лев Инс” АД.

IATA лиценз за издаване на самолетни билети от 2003 г.

Дружеството е администратор на лични данни.