Мексико и RIU - повече от добра комбинация

Мексико и RIU - нещо повече от прекрасна почивка

Предлагаме ви ексклузивен бърз преглед на Riu Palace Las Americas 5 *

След няколкочасов трансатлантически полет ще сте радостни да откриете, че трансферът до хотела трае по-малко от 30 минути.

Що се отнася до храната, няма от какво да се оплаче човек. Има по нещо за всички, дори и за по-взискателните гости. Мексиканските специалитети, риба и морски дарове са неразделна част от ежедневното меню на основния ресторант, Дон Роберто. В допълнение към основния ресторант има и други а-ла-карт ресторанти: напр. Италиански, мексикански, японски ... и най-популярният „Стейк хаус“. Изборът от напитки също е изключително богат.

Стаите са чисти, може би за някои малко дизайнерски, тъй като съдържат различни произведения, които може да не се харесат на всички.

Що се отнася до плажа и целия курорт, независимо дали става въпрос за зеленина, плаж, бани извън стаята или други хотелски съоръжения, за всичко се грижи, ремонтира, почиства през целия ден.

DJ се грижи за вашето добро настроение през целия ден край един от трите басейна. Освен това различни игри, спортни дейности, състезания, анимации. Нивото и изобретателността на вечерните програми са наистина високи: танци, различни певци и куп изненади. 

Хотелът има още едно предимство по отношение на местоположението. Намира се на по-малко от 10 минути от оживения търговски и развлекателен център с магазини, барове и ресторанти. 

И накрая, ви препоръчваме, независимо кой хотел ще изберете, да "жертвате" поне един плажен ден и да го използвате за пътуване. Мексико има какво да покаже на туристите, без значение дали е интересна история (пирамидите на маите), естествена красота (плуване в естествена пещера с бебета акули) или друго невероятно приключение.

Разгледайте пакетите за почивка в Riu Palace Las Americas 5 * тук.