Специално за активните: когато спортът и релаксацията вървят ръка за ръка

Специално за активните: когато спортът и релаксацията вървят ръка за ръка

Активната релаксация укрепва тялото и духа В тези дестинации и хотели можете да се насладите на активна почивка и да укрепите здравето си с Травелисимо.

Свикнали ли сте с редовни упражнения и не бихте искали да се откажете от тях по време на ваканцията си? Съвременните хотелски комплекси мислят и за тези, които искат да прекарат активно ваканциите си. Те са оборудвани със спортни и фитнес съоръжения. Ето селекция от спортни дейности и хотели, където можете да прекарате почивка, която да задоволи вашето тяло и душа.

TUI MAGIC LIFE Candia Maris ****  Крит
Хотел TUI MAGIC LIFE Candia Maris в Крит предлага възможност за т.нар тренировка с телесно тегло - тренировка с използване на собственото си телесно тегло за укрепване на различни части.

Хотел Bellevue **** Мали Лошин, Хърватия
Хотел Bellevue на остров Мали Лошин в Хърватия създаде пространство за практикуване на т.нар изгаряне на мазнини - тренировка, която съчетава тренировки за издръжливост и сила и помага за изгарянето на нежеланите мазнини. Тренировките са проектирани така, че тялото да изгаря мастните запаси в продължение на няколко часа след тренировка.

TUI MAGIC LIFE Calabria **** Калабрия, Италия
HIIT (интервална тренировка с висока интензивност) е тренировъчен метод, който редува кратки и интензивни движения с бавни, регенеративни движения. Ако ви харесва този тип обучение, ще го намерите сред възможностите, предлагани от хотел TUI MAGIC LIFE в Калабрия, Италия.

ROBINSON CLUB JANDIA PLAYA **** Фуертевентура, Испания, 
SUP или stand up гребло е комбинация от гребане и сърфиране и е много популярно в света. Можете също да практикувате този спорт, който основно укрепва мускулите на гърба ви, на испанския остров Фуертевентура, в Robinson Club Jandia Playa.

TUI MAGIC LIFE Fuerteventura **** Фуертевентура, Испания,
Скачане на батут или фитнес за скачане може да се изпробва в TUI MAGIC LIFE Fuerteventura. Въпреки че е интензивна тренировка, тя е щадяща за ставите.

ROBINSON CLUB CAMYUVA **** Кемер, Турция
С TRX® - тренировка за цялостно съпротивление, вие ще тренирате цялото си тяло. Подобрява издръжливостта, увеличава силата на тялото, подобрява стабилността и подвижността и координацията. Такива занимания можете да намерите и в ROBINSON CLUB CAMYUVA в Кемер, Турция