Тайланд Као Лак – перфектното място за абсолютна релаксация

Тайланд Као Лак – перфектното място за абсолютна релаксация

Као Лак - тих район в северната част на полуостров Пукет

Ако харесвате Азия и особено Тайланд и бихте искали да изпитате нещо по-малко туристическо и масово, но нямате желание за продължителни трансфери и смяна на няколко вида транспорт, Као Лак е правилният избор. Дали отивате на семейна почивка с деца, на романтична вкаканция за двама или пътувате с група приятели - тук всеки ще намери нещо за себе си.
Плажовете с фин пясък, атрактивните места за гмуркане (като Симиланските острови) и няколко национални парка с дива, запазена растителност, на по-малко от 30 минути, са само част от безбройните атракции на тази дестинация.

Тук ще се насладите на приятна релаксация през целия ден, а вечер имате възможност да посетите различни ресторанти и да опитате местната кухня. Два пъти седмично може да се разходите на локалния пазар в Банг Нианг.

Ако копнеете за разнообразие и решите, че сте прекарали достатъчно време в тишина и спокойствие, направете екскурзия до Пукет, с многобройните възможности за забавление. Пътят е само 90 км от Као Лак.

Новите модерни хотели и курорти с широк спектър от услуги предлагат богат избор за всички.
Препоръчваме Ви да разнообразите престоя си с пътуване до остров Koh Phi Phi, където има страхотни възможности за гмуркане и шнорхелинг. До красивите плажове и съседните острови, които се издигат от морето, е възможно да се достигне с типичен тайландски кораб, наречен лодка с дълги опашка.

Най-доброто време за пътуване е през зимните месеци (традиционно декември-април), но регионът става все по-популярен за почивки извън този сезон. Като цяло периодът между май и ноември може да се счита за дъждовен сезон (септември до април са най-обилните валежи), но през този период обикновено вали кратко и обилно. Тропическите температури варират от 24 до 34 ° C на годишна база, особено топлите месеци са април и май.

НАСТАНЯВАНЕ В КАО ЛАК - НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ

The Sarojin 5*+ - Красив малък бутиков курорт с 56 стаи, където ще намерите абсолютен мир, тишина и релакс. Хотелът е разположен директно в екзотична природа и навсякъде има много зеленина. Персоналът на хотела ще осигури приятен престой.

TUI FAMILY LIFE Mai Khao Lak 4*+ - Плажен курорт с огромен басейн и просторни стаи и вили. На 16 км от националния парк Кахо Лак Лам Ру. На плажа ще намерите малки ресторанти и барове.