LUX хотели

LUX* Resorts & Hotels

Разположени в някои от най-известните дестинации в света, LUX* хотелите са замислени да вдъхновяват, изненадват и радват гостите, като предлагат незабравими преживявания, предоставени от посветени на работата си хора. Мисията на веригата е осигури на гостите си място, където да празнуват живота или "Helping people celebrate life".

Защо да изберем хотел с марката LUX * ?

  • Храната тук е наслада за всички сетива. Не само в специализираните ресторанти, но и в кафета и плажните клубове. Всеки шеф влага своите креативни концепции, за да превърне почивката на гостите в уникално кулинарно пътешествие. Посещението на всеки от А-ла-карт ресторанtите от LUX* веригата се превръща в тема за разговор. Тук се сътворяват разнообразни авторски ястия, вдъхновени от културните влияния на различни страни и от световните кулинарни тенденци
  • Грижата за госта е издигната на пиедестал. Всеки клиент се чувства специален и обгрижен.
  • Wellness като концепция за пълноценен живот. Тук ще намерите специално разработена марка козметика  LUX Me. Освен грижите във впечатляващите СПА центрове, внимание се обръща и на комфорта на сън със специално меню за възглавници и на здравословната храна. Всички ресторанти сервират питателни вегански ястия под марката Keen on Green. 

Хотели Мавриций

Три LUX* хотела- LUX* Grand Baie, LUX* Grand Gaube и LUX* Le Morne посрещат гости на екзотичния остров Мавриций. Още два хотела от групата оперират под собствени марки- SALT of Palmar и Tamassa.

Хотел Малдиви

LUX * South Ari Atoll 

Малдивите са едно от онези места, които продължават да са мечта за много пътешественици и ценители на екзотичния лукс. В LUX* South Ari Atoll ще карате велосипеда си покрай кея, ще плувате заедно с китови акули, ще релаксирате във водното си бунгало, ще вечеряте в някой от осемте ресторанта, ще танцувате цяла нощ, ще участвате в някой от проектите на веригата за опазване на океана. За каквото и да копнеете, ще го намерите тук.